> Τρόποι Πληρωμής

Tρόποι πληρωμής

Διαβάστε εδώ αναλυτικά τους τρόπους πληρωμής

Για την πληρωμή της παραγγελίας σας μπορείτε να επιλέξετε από τους τρείς τρόπους που σας προτείνουμε αυτόν που σας εξυπηρετεί καλύτερα:

1. Πληρωμή μέ πιστωτική κάρτα

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.indiktos.gr δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Στη (secure) φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της και τράπεζα έκδοσης).

2. Πληρωμή μέσω της υπηρεσίας PayPal

Η διαδικτυακή υπηρεσία PayPal προσφέρει έναν γρήγορο, εύκολο και ασφαλή τρόπο πληρωμών μέσω του Internet, χωρίς να ανακοινώνετε τις πληροφορίες της κάρτας σας.

Αν δεν έχετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να ανοίξετε εύκολα έναν λογαριασμό [δωρεάν], ακολουθώντας τα απλά και κατανοητά βήματα που περιγράφονται στο Web Site του PayPal. Το μόνο που χρειάζεται να έχετε είναι μια πιστωτική κάρτα, ή να μεταφέρετε χρήματα από έναν τραπεζικό σας λογαριασμό στον λογαριασμό σας του PayPal. Τόσο η κατάθεση χρημάτων μέσω PayPal όσο και η δημιουργία νέου λογαριασμού είναι 100% ανέξοδη.

3. Πληρωμή επί αντικαταβολή

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παραλαβή της από το ταχυδρομικό γραφείο της γειτονίας σας.

Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδος.

4. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε επίσης να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας στον παρακάτω λογαριασμό της ALPHABANK:

GR4801403530353002002004476

Στείλτε μας αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο [email protected]. Εμείς, με το που θα λάβουμε το αντίγραφο, αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε το αντίγραφο της εντολής με email στο [email protected].