> Παραδόσεις & Επιστροφές

Παραδόσεις & Επιστροφές

Για την παραγγελία σας φροντίζουμε πάντα για την ταχύτερη και φθηνότερη αποστολή της.

Μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα ειδοποιήστε με μήνυμα στο e-mail σας για την εξέλιξη της. Οι παραδόσεις των προϊόντων μας γίνονται με τα ΕΛ.ΤΑ. ή την υπηρεσία ταχυμεταφορών των ΕΛ.ΤΑ. Πόρτα-Πόρτα. Για μεν την πρώτη περίπτωση εντός 3-5 ημερών για την Ελλάδα, 3-7 ημερών για την Ευρώπη, 5-12 ημερών για τον υπόλοιπο κόσμο. Για δε την δεύτερη περίπτωση από την στιγμή που θα ληφθεί η παραγγελία σας, στην Αττική, Θεσσαλονίκη, Κρήτη εντός 24 ωρών, στις πρωτεύουσες των νομών εντός 48 ωρών, στις πιο απομακρυσμένες (κωμοπόλεις) εντός 48 ωρών και στις πιο δυσπρόσιτες εντός 72 ωρών. Το κόστος αποστολής προσδιορίζετε από το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας σας και αναφέρεται ευκρινώς κατά την διαδικασία επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας. Σε κάθε περίπτωση με την παράδοση της παραγγελίας σας στα ΕΛ.ΤΑ. λαμβάνετε σχετικό μήνυμα που σας ενημερώνει και σας παραδίδει τον κωδικό αποστολής δια του οποίου μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας μέχρι την παράδοσή της.

Η παραγγελία σας συσκευάζεται με προσοχή και όλα τα είδη θα σας παραδοθούν σε άριστη κατάσταση,.
Η Ίνδικτος δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση των προϊόντων όταν στην διαδικασία υπεισέρχονται αστάθμητοι παράγοντες. Ενδεικτικά δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις παράδοσης που οφείλονται σε καθυστερήσεις σε τελωνεία, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης - εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή αλλού είδους απεργίες που επηρεάζουν την διακίνηση των εμπορευμάτων. Στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε το ταχύτερο δυνατό μαζί σας στα στοιχειά που μας έχετε παραχωρήσει για να συνεννοηθούμε για τη νέα ημερομηνία παράδοσης.

Παρόλο που έχουμε λάβει κάθε μερίμνα για την ενημέρωση σας για τυχόν έλλειψη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος, υπάρχει η πιθανότητα να υπάρξει απροσδόκητη έλλειψη ή μη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή και πάλι η Ίνδικτος θα επικοινωνήσει μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσει για το χρόνο νέα παραλαβής του προϊόντος που επιλέξατε και είναι σε προσωρινή έλλειψη. Εάν το προϊόν που επιλέξατε από παραδρομής δεν ανακοινωθεί από εμάς ότι είναι εξαντλημένο τότε και πάλι θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συνεννοηθούμε για την παράδοση άλλου προϊόντος ή την ακύρωση της παραγγελίας σας αζημίως και για τα δυο μέρη και την άτοκη επιστροφή των χρημάτων που τυχόν έχουν καταβληθεί μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Πολιτική ακυρώσεων & επιστροφών

Εαν αλλάξατε γνώμη ή κάνατε κάποιο λάθος μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός 12 ωρών από την επιβεβαίωσή της στέλνοντας μήνυμα στην διεύθυνση [email protected]. Στην περίπτωση που έχετε πληρώσει με Πιστωτική κάρτα και ακυρώσετε την παραγγελία σας δεν θα υπάρξει απολύτως καμία χρέωση.

Από την στιγμή που η παραγγελία σας έχει φορτωθεί προς αποστολή δεν είναι δυνατή η ακύρωσή της.
Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 2 ημερών από την παραλαβή τους και με την προϋπόθεση να μην έχουν ανοιχτεί οι συσκευασίες. Σε αυτή την περίπτωση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην διεύθυνση [email protected].