> ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΙΝΔΙΚΤΟΣ>ΙΝΔΙΚΤΟΣ - Τεύχος 14 - Βιοτεχνολογία και βιοηθική

ΙΝΔΙΚΤΟΣ - Τεύχος 14 - Βιοτεχνολογία και βιοηθική

ΙΝΔΙΚΤΟΣ - Τεύχος 14 - Βιοτεχνολογία και βιοηθική

ΙΝΔΙΚΤΟΣ - Τεύχος 14 - Βιοτεχνολογία και βιοηθική

Kείμενα των: ΧΑΡΗ ΒΛΑΒΙΑΝΟΥ, ΘEMH ΛIBEPIAΔH, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ι. ΜΑΝΤΖΑΡΙΔΗ, ΣTAMATH AΛAXIΩTH, ΓΕΩPΓΙOY KOYMANTOY, ANTΩNH TPAKATEΛΛH, IΩANNΟΥ ZHZIOYΛA, TAΣOY KOYPAKH, ΔHMHTPH ΠAΠAΪΩANNOY, IΩANNH Σ. ΠETPOY, ΓIΩPΓOY TΣIAKAΛOY, JOHN BRECK, EΦHΣ KOYNOYΓEPH-MANΩΛEΔAKH, ANEΣTH KEΣEΛOΠOYΛOY, ΣTAYPOY ΓIAΓKAZOΓΛOY, ΔHMHTPIOY MATΘOΠOYΛOY, AΘANAΣIOY TΣAYTAPH, ANΔPEA NTOYΛH, ΦIΛHMΩNΟΣ ΠAIONIΔH, ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

18,00 €

Αγορά

  • Zωγραφική: Έργα Pώσικης Πρωτοπορίας
  • Σελίδες: 304
  • Σχήμα: 24x15
  • ISSN: 1106-9279

εφ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της ΕΛΕΝΗΣ ΜΠΙΣΤΙΚΑ
2/10/2001

«Kαλό μήνα» και ποια καλύτερη αρχή από ένα σοβαρό έντυπο που παρουσιάζει πτυχές σύγχρονου προβληματισμού, όπως είναι η «Ινδικτος» στο τεύχος 14 που κυκλοφορεί και με αφιέρωμα στη «Βιοτεχνολογία και Βιοηθική».

Kαι όλο αυτό το Αφιέρωμα με τις προσεγγίσεις και υπογραφές σοφών καθηγητών, επιστημόνων και μελετητών εικονογραφείται με εξαιρετική τυποτεχνική φροντίδα με τα αριστουργήματα της ρωσικής πρωτοπορίας (1900-1925) της Συλλογής Kωστάκη του Kρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης της Θεσσαλονίκης, για την οποία γράφει ο Μιλτιάδης Παπανικολάου, καθηγητής της Ιστορίας της Τέχνης στη Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ και διευθυντής του Kρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης.

Ενα «Ανοιχτό Πανεπιστήμιο» κλεισμένο σε 296 σελίδες, που εμβαθύνει στο θέμα «Βιοτεχνολογία και Ηθική», ενώ τα ερωτήματα συμπληρώνονται με τα ανθρώπινα πρόσωπα δοσμένα με την τέχνη της ζωγραφικής - ένα απόκτημα για το δημοσιογραφικό γραφείο, που ευχαριστεί την «Ινδικτο Εκδοτική Εταιρεία», Kαλλιδρομίου 64, Αθήνα, τηλ. 82.51.889. Γιατί το «Σημειωματάριο» πρέπει να δίνει πληροφορίες που ανοίγουν ορίζοντες. Kατάληξη, πάντα από την Ινδικτο, στίχοι από τα «Disjecta Membra» του ποιητή Χάρη Βλαβιανού: 29. «Η λευκή σελίδα ποθεί τη λέξη• η λέξη το θραύσμα• το θραύσμα τη σιωπή• η σιωπή το ποίημα της σιωπής• το ποίημα της σιωπής τη λευκή σελίδα».

19 άλλοι τίτλοι στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτή την έκδοση, αγόρασαν επίσης: