> ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ>ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

ΓΕΝΝΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Ένα ερωτικό μυθιστόρημα στο οποίο ο φόβος απέναντι στο άγνωστο τέλεσμα του θανάτου, συμπλέκεται με τα μυστήρια της εφηβικής ηλικίας και τη νοσταλγία της απολεσθείσας πίστης. Στοιχεία παραμυθιού, παραισθητικές πράξεις, λυρικές καταβυθίσεις, σαρκασμός και μυστήριο, θεολογική υψηγορία. Ένα ονειροβατικό ταξίδι στους απόρρητους δαιδάλους της ψυχής, όταν αυτή έχει ν’ αντιπαλέψει το διπλό παράλογο της θνητότητας και της ματαιωμένης αγάπης.

Μέσω μιας γλώσσας δίκοπης, πάλλουσας, ασελγούς και ακομπλεξάριστης, ο συγγραφέας βάζει τον αναγνώστη του να κάνει μακροβούτια στο κενό της ψυχής των ηρώων που προκαλούν απ’ την αρχή ως το τέλος πρωτογενή συγκίνηση. Ύφος, λέξεις και ιστορία, όλα πρωτότυπα και θελξικάρδια.

16,00 €

Αγορά

  • Σελίδες: 208
  • Σχήμα: 20.5x12
  • ISBN: 978-960-518-495-7

«Πυκνή και ιδιαίτερα προσωπική, πότε πότε ιδιαίτερα ερμητική η αφήγηση παρακολουθεί τον ήρωα να  μετατοπίζεται διανοητικά στο χρόνο και σωματικά στο χώρο…»

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΧΙΝΑ,  THEBOOKS’ JOURNAL

  «…μια καλειδοσκοπική μυθιστοριογραφική ιδιοσυγκρασία και ένα σχεδόν τρικυμιώδες πάθος σύνθεσης, που κάνει κάθε παράγραφο, κάθε σελίδα να περνά αισθητά μέσα από την περιοχή και της ποίησης, χωρίς να της παραδίδεται…»

ΔΗΜΗΤΡΑ Χ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ,  ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ  ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ

 «…Ένας κόσμος που μέσα από την ύβριν ή τον καθαγιασμό του μπορεί να συνομιλεί με την Αρχαία Τραγωδία ή τα αποκαλυπτικά θρησκευτικά κείμενα…»

ΕΛΕΝΑ ΧΟΥΖΟΥΡΗ,  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

30 άλλοι τίτλοι στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτή την έκδοση, αγόρασαν επίσης: